CUPCAKES

Du trenger:

250g romtemperert smør
2 dl sukker
2 dl brunt sukker
4 egg
4 dl hvetemel
1ts bakepulver
1ts vaniljesukker
2 dl kefirmelk
180 g smeltet kokesjokolade

  • Pisk smør og sukker mykt. Jeg vil så gjerne si hvitt, men det blir umulig med brunt sukker! Men samme konsistens da:-)
  • Tilsett ett og ett egg.
  • Ha i hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kefir og pisk det godt sammen før du har i sjokoladen.
  • Fordel smeten i muffinsformer i vanlig størrelse eller store.
  • Stekes på 200 grader i ca 20 min i vanlige muffinsformer og ca 30 min i store muffinsformer.
  • Avkjøl på rist.

Vanilla frosting:

400 g romtemperert smør
2ss melk
2ts vaniljesukker
1 pk philadelphia-ost naturell
1/2 pk melis
Konditorfarge (hvis du vil:-)

Alt piskes godt sammen til kremen får en luftig og myk konsistens.

Cupcakesene pyntes med frostingen når de er helt avkjølt. Jeg brukte en sprøytetupp fra Wilton 1M. Fås kjøpt blant annet på traktøren eller bestilles på http://www.cacas.no/.

Lilla konditorfarge kjøpte jeg hos traktøren. Pynt noen med hvit frosting før du tilsetter fargen, så får du litt variasjon. Du kan bruke hva du vil som pynt! Sølvperler, glitter eller kanskje lovehearts?? Vi strødde litt spiselig gullpulver over.
Martine og Linn var ikke så vanskelige å invitere på baking 🙂
 Det er viktig å ha noen å dele cupcakesene med fordi èn per person er mer enn nok! 
Oppskriften er fra http://chopcakes.blogg.no/

1 kommentar

  1. Katarina

    Wow det så godt ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *