Biff
Nudler
Grønnsaker du har tilgjengelig eller liker (Jeg brukte grønne bønner, brokkoli, sjampinjong)
Hvitløk
Chili
Ingefær
Koriander
Vårløk
Soyasaus
Honning
Oksebuljongterning
Rens og kutt grønnsakene og kok de i et par minutter. Spar på grønnsaksvannet og ha i buljongterningen. Kok nudlene i vannet. Krydre biffen med salt og pepper og stek den på høy varme et par minutter på hver side(avhenger av tykkelsen). La biffen hvile. Kutt og stek sjampinjongene i den samme stekepannen.
Bruk en fin rasp og rasp et par hvitløksfedd og like mye chili og ingefær. Ha litt olivenolje i blandingen og bland sammen. Gni smakene inn i biffen før du kutter den i tynne skiver. Gni også hver skive inn i det som måtte være igjen av krydderet. Ikke la noe gå til spille!
Ta frem serveringsbollene og ha i chili-krydder, soyasaus, honning, salt og pepper, finkuttet vårløk og litt raspet hvitløk i hver av de. Når nudlene er ferdig kokt tar du også en sausøse med oksekraften i bollene. Dette blir sausen. Anrett nudlene i serveringsbollene og ha i grovhakket koriander. Bland nudlene i sausen som ligger nederst i bollen. På toppen anretter du grønnsakene og biffskivene.
GOD SPIS!