Sandwich med brie, hjemmelaget roastbeef og druegelè

DSCF4629

Noen sandwicher er så gode at de burde deles.


Filèt av okse eller kalv
Brie
Druer
Gelatin
Brød
Aioli
Salat


Krydre filèten med salt og pepper og stek den på 140 grader til kjernetemperaturen når 48 grader. La kjøttet hvile i romtemperatur og sett så kjølig.

Klem saften ut av en stor klase druer. Kok opp hele blandingen med skall sammen med saften av en halv sitron. Siles. Mål hvor mange desiliter druesaft du har og tilsett èn gelatinplate per desiliter pluss en ekstra gelatinplate. Sett kjølig til gelèen er stiv.

Sett sammen sandwichen med aioli på godt brød, salat, tynne skiver av roastbeefen, brie og druegelè.

GOD SPIS!

4 kommentarer

  1. Mmmm, den sandwichen så god ut:)
    Ha en fin advent
    Klem
    Liza

  2. Tusen takk, den var velsmakende:) God advent og jul til deg og!

  3. Åh, så godt det ser ut!

  4. Tusen takk! 🙂 God jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *