Lasagne med laks og spinat

DSCF4836

4 personer:
600 g laksefilet
1 pk spinat
lasagneplater
6 dl melk
50 g mel
50 g smør
200 g ost
3 gulrøtter
3 chili
4 vårløk


Begynn med å lage en Bechamel(hvit saus): Smelt smør, tilsett mel og rør godt sammen. Tilsett melk og småkok i 5-10 min. Smak til med revet muskatnøtt og salt. Tilsett litt ost i sausen, om det er gulost eller blåmuggost er opp til deg. Vask og tørk spinaten. Om nødvendig, kutt til laksen så laget med laks blir like tykt overalt og jevnt.

Nå kan du sette sammen lasagnen. Begynn med saus og legg så lagvis med spinat og pasta. Jeg tok laks i kun det midterste laget. Avslutt med et godt lag saus på toppen. Stekes på 170 grader til ostesausen på toppen er gylden. Ca 20-25 minutter. Sjekk med en kniv eller strikkepinne om pastaen og laksen er ferdig.

Kutt chili, vårløk og gulrot i små strimler og topp lasagnen med salaten.

GOD SPIS!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *