Ikke bekymre deg for om du liker ansjos eller kapers. I denne retten gir de kun en god smak til sausen.
4 personer:
2 tørkede chili
2 fedd hvitløk
1 liten boks ansjosfilèter
2 ss kapers
10 oliven med stein
1 ts tørket oregano
2 bokser hakkede tomater
3 bokser tunfisk i olje
Spagetti
Kok spagettien al dente. Varm oljen fra tunfisken i pannen. Finkutt hvitløk og ansjosfiletene, knus den tørkede chilien mellom fingrene og grovhakk kapersen og surr alt i oljen. Press ut olivensteinene og tilsett olivenkjøttet og oreganoen i pannen. Tilsett tomatene(kjør gjerne tomatene helt fint med en stavmixer før de tilsettes).
Ha i tunfisken og smak til med salt og grovkvernet pepper. Tilsett gjerne litt friske urter før servering, basilikum eller persille. Bland sausen med spagettien og servèr straks.
GOD SPIS!