Spagetti puttanesca med tunfisk

DSCF4926
Ikke bekymre deg for om du liker ansjos eller kapers. I denne retten gir de kun en god smak til sausen.

4 personer:
2 tørkede chili
2 fedd hvitløk
1 liten boks ansjosfilèter
2 ss kapers
10 oliven med stein
1 ts tørket oregano

2 bokser hakkede tomater
3 bokser tunfisk i olje
Spagetti

Kok spagettien al dente. Varm oljen fra tunfisken i pannen. Finkutt hvitløk og ansjosfiletene, knus den tørkede chilien mellom fingrene og grovhakk kapersen og surr alt i oljen. Press ut olivensteinene og tilsett olivenkjøttet og oreganoen i pannen. Tilsett tomatene(kjør gjerne tomatene helt fint med en stavmixer før de tilsettes).

Ha i tunfisken og smak til med salt og grovkvernet pepper. Tilsett gjerne litt friske urter før servering, basilikum eller persille. Bland sausen med spagettien og servèr straks.
GOD SPIS!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *