Matkurs med danske Mira Arkin og Pernod Ricard og Aalborg aquavit


Dansk rugbrød med panert rødspette, Miras remulade og eplesalat og selvfølgelig tilhørende aquavit i bakgrunnen.
Bildet er lånt av Michaela.

På torsdag var jeg og Michaela på bloggtreff i Oslo hvor vi hadde matkurs med Danmarks mest kjente matblogger, Mira Arkin som står bak Miras madblogg. Hun lagde tre forskjellige danske smørbrød som vi hjalp til med å anrette og så fikk vi smake på tre ulike aquaviter fra Pernod Ricard og Aalborg aquavit.
Det var en veldig koselig kveld med flere andre matbloggere, blant annet Liza som står bak bloggen Lizas matverden, som det var veldig koselig å møte ettersom vi har kommentert en del frem og tilbake på hverandres blogger 🙂 Kameraet mitt streiket forrige uke, så jeg hadde ikke med meg kamera, men Michaela knipset noen med sin iPhone heldigvis. Jeg får forhåpentligvis også tilsendt noen bilder fra fotografene for kvelden. Så de kan jeg vise dere når jeg får de. Da skal dere også få oppskriftene på alle smørbrødene!
Meg sammen med smørbrødene vi anrettet 🙂
Bildet er lånt av Michaela.
Herlige Mira Arkin.
Bildet er lånt fra Lizas matverden.
Alle er i gang med anretting av smørbrødene.
Bildet er lånt av Lizas matverden.

1 kommentar

  1. Hei, du skulle ha sagt fra, så hadde jeg sendt deg bilder uten tekst 🙂
    Takk for sist og hyggelig å møte deg.
    Klem
    Liza

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *