Pasta papardelle med reker og avokado

P10103974 personer:
Papardelle
300-400 g reker
2 stk avokado
2 dl creme fraiche
1 pk cherrytomater
2 rødløk
1/2 chili
Basilikum

Kok pastaen al dente i saltet vann og bland i litt olivenolje når den er ferdig, så den ikke klebrer seg. Surr rødløk og chili i litt olje, ha i creme fraiche og litt vann til sausen er passe tykk. Smak til med salt og pepper. Kutt avokado i terninger og tomatene i to. Ha tomater, avokado og reker i sausen sammen med grovhakket basilikum.

GOD SPIS!

Klikk gjerne «liker» om oppskriften falt i smak!

1 kommentar

  1. Hei:)
    Håper du har hatt en fin sommer. Savnet deg på Mathallen treffet.

    Dine retter er som alltid veldig fristende.
    Jeg får forsøke meg på Quesedillaen din:) Barna elsker sånt.

    Klem
    Liza

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *