Risonisalat med chortitzo, pequillos og kapers

 
 
Risoni ser ut som ris, men er pasta! Perfekt til pastasalat og her får du et tips til en knallgod variant. God spis!



Til fire personer trenger du:
500 g risoni
400 g choritzo
200 g pequillos
100 g kapers
2 løk
Sitron
Revet parmesan
God olivenolje
Friske urter

  • Kok risonien al dente i saltet vann.
  • Kutt choritzo i terninger og stek i glovarm panne. Sil choritzoen etter steking for å fjerne fettet.
  • Kutt pequillos og løk i middels biter og surr i olje til løken er gyllen.
  • Bland sammen risoni, stekt chortitzo, pequillos og løk, kapers og olivenolje. Smak til med salt, pepper og litt sitronsaft.
  • Bland også inn friske urter om du har; basilikum, gressløk eller persille.
  • Servèr med masse revet parmesan og landbrød.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *