Gratinerte nachos og hjemmelaget salsa med koriander

 
 
Dette er skikkelig helgekos med eksplosive smaker!



Til fire personer trenger du:
1 stor pose nachos
400 g karbonadedeig
1 boks hermetiske bønner
1 løk
1 chili
1 lime
1 avokado
1 paprika
5 tomater
frisk koriander
Revet ost
Evt. lettrømme

  • Finkutt løk og chili. Tomatene deles i fire båter, fjern frøene og kutt tomatkjøttet i små terninger. De øvrige grønnsakene kuttes i samme størrelse. Smak til med salt og limesaft og ha i hakket, frisk koriander.
  • Stek karbonadedeigen og tilsett bønnene. Smak til med salt og pepper.
  • Ha bakepapir på et stekebrett og fordel nachos utover. Fordel kjøttet og bønnene over nachosen og ha revet ost over. Stekes i ovn på 200 grader i 5-10 minutter til osten begynner å bli gyllen.
  • Servèr med salsaen og rømme.
 
 

1 kommentar

  1. Mmmm, dette er alltid enhøydare:)
    Klem
    Liza

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *