Paneng Gai

P1010657Asiatisk mat er ofte rask å lage og hverdagsmiddagene kan varieres mye med noen gode asiatiske oppskrifter. Her får du en av mange.

4 personer:
3 kyllingfileter
4 vårløk
1 ss red curry paste
1 ss fish sauce
Limeblader
1/2 chili
1 boks kokosmelk
1 boks vannkastanjer
1 paprika


Kutt kyllingen i tynne strimler og stek den i litt olje. Ha i paprika og finkuttet chili. Tilsett curry paste, fish sauce, kokosmelk og kok opp sammen med limeblader. Ha i vannkastanjer og finkuttet vårløk til slutt. Smak til med salt. Serveres med ris.

GOD SPIS!
P1010662

2 kommentarer

  1. Mmmm,det så godt ut:)
    God advent
    Klem
    Liza

  2. Hei!

    Ville bare stikke innom og ta en titt på bloggen din 🙂 Koselig å treffe deg på vinsmakingen i går! Du legger kanskje ut noe derfra etter hvert? Jeg fikk i alle fall gjort det på morgenen i dag – i går da jeg kom hjem var jeg så trøtt at det ikke ble noe blogging i det hele tatt 🙂

    Håper du får en fantastisk ju, og et supert nyttår!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *