Karbonader med kremet spinat- og tyttebærsaus og båtpoteter

 

Det er kanskje en kulinarisk form for ironi at jeg lagde denne middagen med ferdigkjøpte karbonader, men selvplukkede tyttebær. Jeg hadde ikke trengt å røpe det… Anyways så burde tyttebærene redde meg litt. Litt…



Til fire personer trenger du:
Karbonader (helst hjemmelagde)
3 dl fløte
50 g tyttebær
100 g frossen spinat
8-10 poteter

  • Stek karbonader.
  • Kutt potetene i båter, vend de i olivenolje og krydre med salt og pepper. Stekes på 200 grader i ca. 25 minutter.
  • Kok opp fløten, tilsett spinaten og smak til med salt og pepper. Rør inn tyttebær rett før servering.

1 kommentar

  1. Det så godt ut:)
    Lenge siden sist, håper alt er bra:)
    KLem
    Liza

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *