Kyllingspyd med cous cous og en appelsin- og honningdressing

4 personer:
4 kyllingfileter
Grillspyd
1 lime
3 dl cous cous
1 bunt vårløk
1/4 kål
1 appelsin
1 ss honning

2 dl lettrømme


Kutt kyllingfiletene i 3-4 strimler per bryst på langs og tre på spydene. Krydre med salt, pepper, cayennepepper, revet limeskall og limesaft. Ha også over litt olje. Stek kyllingspydene i stekepanne, på grill eller i ovn på 200 grader i ca. 10 minutter.

Kok opp 3 dl vann med litt salt og tilsett cous cous. Ta kjelen av platen og la den stå under lokk i 5 minutter. Finkutt vårløk og kål og tilsett det i cous cousen. Ha i litt revet appelsinskall, saften av halve appelsinen og 1 ss olivenolje. Til dressingen rører du inn honning, revet appelsinskall og saften fra den andre halve appelsinen. Smak til med salt.

GOD SPIS!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *