Ukens tre-retter: Jordskokksuppe|Kyllingbryst med persillesmuler|Norske oster med daddelkompott

tre retter 2 100x500

Dette er en tre-retter som er lett både å lage og å servere til mange så vel som noen få gjester.


Forrett: Jordskokksuppe
Jordskokk er en fantastisk grønnsak å lage suppe av. Jordskokken har en unik smak og er veldig takknemlig med å bli spedd med melk og smakt til med salt. Hvis det er en suppe som imponerer, så er det denne.

P1030169

HOVEDRETT: Kyllingbryst med persillecrust
Det er ikke alltid kylling passer til de fineste middagene, men denne retten fortjener å bli spist i godt selskap!

P1010066

DESSERT: Norske oster med daddelkompott
For de som ikke er så glad i de søteste dessertene, er ost en verdig måte å avslutte et måltid på. Det er også et godt alternativ til dessert for diabetikere! Det har kommet en del gode norske oster på markedet som virkelig fortjener å bli oppdaget.

P1030339

GOD SPIS!

Klikk gjerne «liker» hvis du liker denne typen innlegg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *