Semulepudding med pasjonsfruktcoulis

P1030775

Har du 15 minutter å avse for å lage dessert? I så fall foreslår jeg at du lager denne!


4 personer:
5 dl melk
0,6 dl semulegryn
5 ts sukker

4 stk pasjonsfrukt
2 ss sukker


Kok opp melken og ha i semulegrynene og sukkeret. Rør med en visp og la det koke på lav varme i 5-10 minutter under omrøring. Pass på at melken ikke brenner seg! Fordel semulegrøten i 4 porsjonsformer.

Del pasjonsfruktene i to og skrap ut innmaten i en kjele. Tilsett en halv desiliter vann og et par spiseskjeer sukker. la det koke til sukkeret er oppløst. Ha coulisen over semulepuddingen og avkjøl dessertene før servering.

GOD SPIS!

P1030787P1030774P1030788

Klikk gjerne «liker» om oppskriften falt i smak!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *