Lag Crispy lam av påskens lammerester!

Innlegget inneholder reklame


Snart er det påske og tid for lam, men hva skal du gjøre med restene?

På ica.no kan du lese om mitt forslag!

P1030461

GOD SPIS!

Klikk gjerne «liker» om oppskriften falt i smak!

2 kommentarer

  1. Hei
    Kan du legge ut denne adressen som noe annet enn en link. Har veldig lyst til å lage dette men ICA.no er lagt ned

  2. Hei!
    Etter et søk på nettet fant jeg denne linken som er en eller annen kryptert versjon av artikkelen ica skrev i fjor:

    http://www.vladimirka.ru/board/spros/lag-crispy-lam-av-lammerestene-pa-20-minutter

    Du kan også søke på «crispy duck» her på bloggen og bare bytte ut andelår med rester av lammelår som du plukker og crisper opp i ovn. Viktig at det er med litt fett for at det skal bli godt og sprøtt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *