Innlegget inneholder reklame

2 personer:
1 pk Lofoten Sushilaks
1/2 granateple
1/2 agurk
1/2 avokado
100 g frosne erter
Sesamfrø
Syltet ingefær
Soyasaus
Fisk som brukes til sushi skal helst fryses i et døgn. Ta ut fisken en times tid før den skal kuttes. Det gjør ikke noe om den er litt frossen, det gjør det lettere å kutte tynne skiver. Legg lakseskivene utover på et fat eller tallerkener.

Kutt agurken på langs og fjern kjernen med en teskje. Kutt agurken i terninger. Granateplet renses. Sesamfrøene ristes i en varm og tørr panne til de blir litt gylne.
Avokado, erter, rømme, saften fra en halv sitron kjøres til en glatt purè i en blender eller med stavmikser. Smak til med salt.
Fordel agurkterninger og granateple over laksen med litt purè rundt omkring. Avslutt med et dryss sesamfrø. Serveres med syltet ingefær om du vil og soyasaus.



GOD SPIS!
Klikk her for oppskrift og fremgangsmåte på maki og nigiri.
Jeg setter også veldig stor pris på om du klikker «liker» om oppskriften falt i smak 🙂