
Kjapp og sunn hverdagsmat med en asiatisk touch. Denne lager du på under 30 minutter!
4 personer:
500-700 g laks i terninger
1 nykål
200 g spinat
2 fedd hvitløk
2 rødløk
1/2 dl ristede sesamfrø
Frisk koriander eller persille
Sterk soyabønnesaus
Fishsauce
Litt tomatsaus eller ketchup
Bland sammen 1/2 dl bønnesaus, 1 ss fishsauce og 2 ss tomatsaus eller ketchup. Smak til. Sesamfrøene ristes i en tørr stekepanne.
Kutt nykålen, spinaten og rødløken i tynne strimler og stek på høy varme med litt olje. Ha også i finkuttet hvitløk. Når kålen har fått litt stekt farge og løken er blank fordeler du alt på et serveringsfat. Ha litt mer olje i stekepannen og stek laksen i terninger til den har fått en sprø og gyllen skorpe. Fordel laksen over grønnsakene. Strø over friske urter og ristede sesamfrø til slutt.
Server med dressingen ved siden av og gjerne ris, nudler eller pasta.
GOD SPIS!
