
En rask å lage og enkel biffmiddag som passer bra som en start på grillsesongen 🙂
4 personer:
600-800 g entrecote
400 g amandine-poteter
1 pk vårløk
200 g reddik
Olivenolje
Creme fraiche
Dijon-sennep
Honning
150 g usaltet smør
3 ss frisk estragon
2 ts hvitvinseddik
Pisk smøret luftig og bland i finkuttet estragon, en spiseskje vineddik og smak til med salt. Settes kjølig.
Potetene vendes i litt olivenolje, salt og pepper, og stekes på 200 grader i ca. 25 minutter eller til de er møre. Vårløken snittes tynt og reddiken kuttes i tynne skiver. Bland alt sammen med litt creme fraiche, sennep, honning, salt og pepper. Jeg toppet også potetsalaten med frisk kløversyre som jeg plukket i skogen i går.
Kjøttet krydres med salt og pepper og grilles eller stekes i ovn til det har en kjernetemperatur på 50 grader. La kjøttet hvile i 5-10 minutter før det kuttes opp.
Server entrecoten med deilig bernaisesmør og lun potetsalat.
GOD SPIS!

Klikk gjerne «liker» hvis oppskriften falt i smak! 🙂