Tunfiskrøre

P1040719

Tunfiskrøre er en av mine favorittpålegg, og er spesielt godt på knekkebrød. Bruker du et magert alternativ til rømme, så er tunfiskrøre et veldig saftig, magert og proteinrikt pålegg.

Tunfisksandwich med brød er også veldig godt! Ha f. eks. tunfiskrøre og ost mellom to brødskiver og stek sandwichen i stekepanna til osten smelter, så har du deilig tuna melt. Ikke like sunt som på knekkebrød, men aiaiai så digg!


Tunfisk på boks
Majones
Kvarg/Kesam/Rømme/Creme fraiche
Rødløk
Sylteagurk
Friske urter


La tunfisken renne godt av seg og tilsett majones og det du velger å bruke av kvarg, kesam, rømme eller lignende. Jeg bruker kvarg for å holde den så mager som mulig.

Tilsett også finhakket løk (både rødløk og gul løk fungerer, men rødløk er å foretrekke), sylteagurk og friske urter. Smak til med salt og pepper.

Tunfiskrøren holder seg minst en uke i kjøleskapet hvis ikke rømmen går ut på dato før.

P1040723

GOD SPIS!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *