
Det finnes så mye godt man kan legge mellom to burgerbrød, og ved å variere blir man heller ikke lei! Og så er det jo også fint at man kan spise burger midt i uka, når den er såpass sunn som denne 🙂
4 personer
600-800 g kjøttdeig av kylling
1 ss potetmel
1 egg
Salt
Burgerbrød
3 dl kvarg
1 dl cottage cheese
Frisk basilikum
1 tomat
1 avokado
2 stk bok Choi
Bland kjøttdeig, salt og potetmel godt sammen i en bolle. Tilsett så egget. Smak til med salt, evt. cayennepepper. Alt blandes godt. Form fire burgere og stek de gylne på begge sider på grillen eller i en varm stekepanne med litt rapsolje.
Kvarg, cottage cheese og basilikum kjøres til en glatt dressing med stavmikser. Smak til med salt.
Vask bok choi og kutt den først i to og så i strimler på langs. Legg den på grillen til den får tydelige grillmerker, eller surr den lett i stekepannen. Strø over litt salt. Avokado og tomat kuttes i tynne skiver.
Burgeren anrettes med dressing på burgerbrødene, deretter skiver av tomat og avokado, kyllingburgeren og bok choi. Servèr gjerne burgeren med stekte staver av søtpotet eller vanlig potet.
GOD SPIS!

