
Det blir som regel litt rester fra korean bbq og da er det topp å bruke de til å lage en deilig lunsj eller middag dagen etter.
Klikk her for å komme til oppskriften på Korean BBQ.
Hvis du vil lage denne retten uten å gå veien om Korean BBQ, koker du opp ris, kutter opp grønnsakene og kjøttet som det står beskrevet i oppskriften.
Kokt ris
Kjøtt i tynne skiver
Evt. tofu i biter
Diverse oppkuttede grønnsaker
Asiatisk bønnesaus/korean bbq saus
Chilipaste
Ha litt rapsolje i en varm stekepanne og ha i kjøttet. Stek det i flere omganger hvis det er mye, for å hindre at det blir kokt. Når kjøttet har fått en fin stekeskorpe kan du tilsette grønnsakene. Stek et par minutter. Ha også i tofu om du vil. Tilsett noen spiseskjeer saus og ha gjerne i litt soyasaus istedenfor salt.
Hvis du har rester av ris, men ikke mikro kan du tilsette den i stekepannen til slutt og blande den inn.
Servères med en liten skje chilipaste for de som liker sterk mat.
GOD SPIS!

