Om meg

Hei og velkommen til KOKKHELENE.NO!

Jeg heter Helene og er en av de få matbloggerne som faktisk er utdannet kokk! Mat er både yrket mitt og hobbyen min og jeg tror jeg må være født matglad, så derfor måtte jeg selvfølgelig også starte en matblogg. Her skal jeg dele mine beste kokkehemmeligheter i tillegg til oppskrifter på enkle og raske retter som er perfekte i hverdagen, men også mer avanserte retter til vennemiddagen i helgen.

Min bakgrunn:
Jeg tok fagbrev i 2008 og har gått i lære hos og senere jobbet for noen av Norges beste kokker som Tom Victor Gausdal og Erling Sundal. Jeg har jobbet litt i restaurant, men aller mest innen catering hvor jeg har lagd mat til både små og store selskaper i private hjem.

De siste årene har jeg beveget meg litt bort fra kokkelivet og gått på skole. Det har ført til en bachelor i kostøkonomi, ernæring og ledelse, og til sommeren er jeg utdannet lærer i restaurant- og matfag. Med andre ord, så er matlaging fortsatt en stor del av livet.

Jeg vil gjerne høre fra dere! Bruk kommentarfeltet eller følg bloggen på Facebook, Instagram og Snapchat. Brukernavnet er selvfølgelig kokkhelene. Du kan også sende en mail til helene.baaserud@hotmail.no!

– Helene

image